Ouderraad

Wij zijn de ouderraad (OR) van de Ichthusschool. De OR bestaat uit de volgende ouders: T. van Iperen (voorzitter), M. de Ruijter (secretaris), E. Leenman (penningmeester), L. Spruijt,  A de Jager, B. Mol, C. Kooijwijk, S. Slikkerveer en M. Plaisier.

Wij helpen mee met de uitvoering van diverse activiteiten zoals sinterklaasfeest, kerst en paasfeest, het organiseren van de Bag2School-actie, schoolsportevenementen enz. Ook helpen wij de leerkrachten met het organiseren van de schoolreis.

De meeste activiteiten worden in samenwerking met de leerkrachten georganiseerd en hiervoor hebben wij ook regelmatig hulp nodig van andere ouders!

Mocht u vragen, ideeŽn of suggesties hebben, stap gerust op ons af ! Wij zijn de schakel tussen ouders en de school !!