Activiteiten

Op onze school houden de leerlingen en leerkrachten zich niet alleen bezig met lesgeven. Er zijn nog tal van andere leuke en speciale activiteiten georganiseerd.
Naast het gewone leerwerk houden we ons bezig met:

•De kinderboekenweek aan het begin van het schooljaar.  Op onze school besteden we altijd volop aandacht aan de kinderboekenweek. De hal is gezellig ingericht met allemaal hoeken waarin aandacht wordt besteed aan de illustraties van diverse boeken. Er zijn extra leesmomenten en activiteiten rondom het thema. U kunt tijdens de kinderboekenweek gerust even binnenlopen en een kijkje nemen in de hal.
•De sportdag voor de groepen 6 tot 8 met de andere scholen uit de gemeente op het sportcomplex van Hardinxveld-Giessendam
•Het sinterklaasfeest
•Het schoolvoetbaltoernooi
•Het schoolkorfbaltoernooi
•Het schoolreisje: Onze jaarlijkse schoolreisjes voor de groepen 1 t/m 7 zijn aan het begin van het schooljaar.
•Het schoolkamp: De kinderen van groep 8 gaan elk jaar op schoolkamp in Maarn. Ze verblijven in het kampgebouw ' Eben-   Haëzer ' dat middenin een prachtig bos ligt op loopafstand van het Henschotermeer.

•Ieder schooljaar komen een of meer zendingsorganisaties op school het een en ander laten zien en vertellen over hun werk.

24 december 2018
Kerstvakantie