Aanmelden leerling

AANMELDEN NIEUWE LEERLINGEN

U heeft vast wel even rondgekeken op onze website. Onder deze link vindt u informatie over de verschillende stappen die de aanmelding van nieuwe leerlingen betreffen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

- Via info@cbsichthushardinxveld.nl kunt u een verzoek doen voor een kennismakingsgesprek. Vermeld uw telefoonnummer erbij, dan wordt u gebeld.

- Natuurlijk kunt u altijd meteen de school bellen voor een afspraak. Telefoonnummer: 0184-613929

- U kunt ook na schooltijd rustig de school binnenkomen om informatie te vragen. U bent welkom !

- U kunt ook wachten tot de dag van het Open Huis. Deze dag wordt ieder jaar gehouden in de maand januari. U kunt dan zowel 's morgens als 's avonds de school bezoeken. Er zijn dan leerkrachten aanwezig die u rondleiden. De precieze datum en tijden van dit Open Huis worden op onze website vermeld en in een advertentie in Het Kompas.

Als u na de kennismaking het besluit neemt dat onze school bij u en uw kind past, dan kunt u uw kind aanmelden via het aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u bij de administratie van school ophalen of downloaden via onze website. De school neemt, nadat u het ingevulde formulier samen met een kopie van een document met het BSN-nummer van uw kind heeft ingeleverd, de gegevens van uw kind op in de administratie van de school.

Ongeveer een maand voor de vierde verjaardag van uw kind, krijgt u van de school bericht bij welke leerkracht uw kind in de klas komt. Tot de vierde verjaardag mag uw kind een aantal keren komen wennen. Hierover wordt met u een afspraak gemaakt. De dag na de verjaardag mag uw kind iedere dag naar school. Vanaf vijf jaar is uw kind leerplichtig en moet het naar school.